Sponsors (2)

CSI Ommen can not be organized without the support of sponsors. The companies that love the equestrian sport and CSI Ommen are below.

 

jansen-balkbrug Jansen Autobedrijf, Balkbrug
Autobedrijf Jansen is een universeel BOVAG autobedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het merk Mercedes Benz. Het bedrijf bestaat reeds 40 jaar en biedt zowel verkoop als reparatie aan.

www.autobedrijfjansen.nl

jurriebaas-logo Tuincentrum Jurrie Baas
Tuincentrum Jurrie Baas, Ommen Al jaren een begrip in Ommen en omstreken en is in de regio één van de meest complete tuincentra met een geheel eigen visie. Een schitterend tuincentrum met alles voor uw tuin, maar ook een ruim assortiment woondecoratie, cadeau-artikelen, kamerplanten, snijbloemen enz. te veel om op te noemen.

www.jurriebaas.nl

Rollema Media, Ommen
Rollema Media is een internet mediabureau uit Ommen met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webwinkels, het bedenken en ontwerpen van logo’s, het opzetten van online marketing campagnes en het hoog positioneren van uw website of webwinkel in de zoekmachines.

www.rollemamedia.nl

acon-logo
ACON Afrasteringen
Acon BV, opgericht in 1980, is gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten betreffende het leveren en aanbrengen van afrasteringen en beschoeiingen.
Acon is gevestigd in Lemelerveld.
veldman-techniek-logo Veldman Techniek B.V.
Veldman techniek biedt een totaalconcept van bouw, techniek en detachering voor varkens-, pluimvee-, rundvee-, paarden-, geiten- en schapenstallen. Veldman Techniek is gevestigd in Raalte.

www.veldmangroup.com

Pandriks
“Brood was vroeger véél lekkerder”. Met dit als uitgangspunt is Pandriks Bake Off ontwikkeld. Een uniek proces waarbij het deeg gemiddeld 24 uur rijst. Waar gebakken wordt op natuursteen. Waar gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen.

www.pandriks.com

kalshoven-logo Kalshoven
Kalshoven Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Dalfsen en Zwolle.

www.kalshovendalfsen.nl

ds-afrasteringen-logo DS Afrasteringen
DS Afrasteringen verkoopt en plaatst afrasteringen. DS Afrasteringen verzorgt hekwerken voor weides, paardenbakken en beschoeiingen. DS Afrasteringen is gevestigd in Slagharen.

www.dsafrasteringen.nl

frijlinks-logo Frijlink Milieu
Frijlink Milieu is gespecialiseerd in het gescheiden inzamelen van afvalstromen. Frijlink Milieu is gevestigd in Ommen.

www,frijlinkmilieu.nl

kompanen-logo Kompanen
Kompanen verleent financiële diensten en is gevestigd in Ommen.

www.kompanen.nl

GroeNoord
GroeNoord BV. is uw John Deere dealer van Groningen en Drenthe.

www.groenoordbv.nl

Bouwbureau Jansman
Welkom bij Bouwbureau Jansman, een flexibel bureau dat zich met veel enthousiasme bezig houdt met het uitvoeren van bouwkundige projecten, van ontwerp tot en met oplevering. Een team van adviseurs, tekenaars, bestekschrijvers en opzichters dat voor u klaar staat om uw bouwproject te begeleiden en te realiseren.

www.bouwbureaujansman.nl

Foreco Dalfsen
Foreco is een familiebedrijf en sinds 1983 actief als innovatieve en professionele speler in de houtsector. Binnen het bedrijf werken ruim 100 vaste medewerkers verdeeld over vier verschillende bedrijfsonderdelen. In Dalfsen ontwikkelen, produceren en verhandelen we houtproducten voor de professionele en particuliere markt.

www.foreco.nl

trebbe-logo Trebbe Ontwikkelt en Bouwt
Trebbe is een dienstverlenende bouwer. Van planontwikkeling tot en met oplevering en meerjarig onderhoud. Van nieuwbouw tot renovatie in woningbouw en utiliteitsbouw. We werken aan resultaten die voldoen aan de verwachting van onze klanten.

www.trebbe.nl

zoetis-logo Zoetis
Zoetis BV wil helpen om de gezondheid van uw gezelschaps- en landbouwhuisdieren te waarborgen en bijdragen aan een veilige, duurzame voedselproductie van een gezonde veestapel. Zoetis onderzoek en productontwikkeling behoren tot de top van de veterinaire industrie. Dat maakt het verschil tussen zomaar een diergeneesmiddel en een Zoetis diergeneesmiddel.

www.zoetis.nl

Koggel Reclame 
Complete productie onder één dak
Uw boodschap is helder, maar weten uw klanten dat ook? Uw project is fantastisch, maar hoe brengt u dat onder de aandacht van anderen? Koggel Reclame ontwikkelt visuele oplossingen, permanent of flexibel inzetbaar. Zo weet iedereen wie u bent en wat u doet.

www.koggelreclame.nl

Reclamebureau Retail & More, Zwolle
Als fullservice reclamebureau geloven wij in een omnichannel oplossing voor de marketingvraagstukken van vandaag. Hoe we die vinden? Samen met de klant. Wat wilt u bereiken en waarom? We bepalen uw merkpaspoort en zorgen dat alle uitingen van uw bedrijf daarmee in overeenstemming zijn. Voor een heldere propositie met een duidelijk resultaat. Meer weten? Bel: 038-4680856

www.retailandmore.nl

Equinnect
Equinnect — opgericht in 2015 — Een creatief online media bureau met een volledige focus op de hippische markt. Wij helpen hippische bedrijven en organisaties, online en offline, met het vinden en uitbouwen van een betrokken doelgroep door middel van het bedenken en creëren van effectieve content zodat ze elkaar versterken.

www.equinnect.nl

Equinnect
Equinnect — opgericht in 2015 — Een creatief online media bureau met een volledige focus op de hippische markt. Wij helpen hippische bedrijven en organisaties, online en offline, met het vinden en uitbouwen van een betrokken doelgroep door middel van het bedenken en creëren van effectieve content zodat ze elkaar versterken.

www.equinnect.nl