Vraagprogramma

INTERNATIONAAL SPRINGEN
Mocht je geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan CSI Ommen geef je dan op bij je federatie. Nadat alle inschrijvingen ontvangen zijn wordt bepaald welke ruiters een persoonlijke uitnodiging voor het concours ontvangen.

Het vraagprogramma wordt hier gepubliceerd zodra deze is goedgekeurd door de FEI.

LANDELIJK SPRINGEN
Het vraagprogramma van de landelijke rubrieken die verreden worden tijdens CSI Ommen is onderaan op deze pagina te vinden.

Inschrijven voor het L, M, 4-jarige en 5-jarige paarden kan door een e-mail te sturen naar csiommen@eventanations.com , onderstaande gegevens dienen vermeld te worden in de email. Je ontvangt per email een bevestiging voor de inschrijving. Vanwege beperkte startplekken kan het zijn dat ruiters op de wachtlijst geplaatst worden. Inschrijven kan vanaf maandag 17 mei 20:00 uur.

gegevens deelnemer
naam
mobiel nummer
email adres

 gegevens paard
naam
naam vader
moedersvader
eigenaar
combinatienummer

Deelname aan de puissance is op persoonlijke uitnodiging, indien je je op wil geven voor de puissance en/of het knock out springen kan je een email sturen naar csiommen@eventantions.com. Je ontvangt per email een bevestiging voor de inschrijving. Op een later moment wordt bekend gemaakt welke ruiters een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deelname aan de puissance rubriek.

Het vraagprogramma landelijk: Klik hier.