Vraagprogramma

INTERNATIONAAL SPRINGEN
Mocht je geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan CSI Ommen geef je dan op bij je federatie. Nadat alle inschrijvingen ontvangen zijn wordt bepaald welke ruiters een persoonlijke uitnodiging voor het concours ontvangen.

Internationale vraagprogramma: Klik hier

Deelname aan de puissance is op persoonlijke uitnodiging, indien je je op wil geven voor de puissance kan je een email sturen naar csiommen@eventantions.com. Je ontvangt per email een bevestiging voor de inschrijving. Op een later moment wordt bekend gemaakt welke ruiters een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deelname aan de puissance rubriek.

NATIONAAL SPRINGEN
Het vraagprogramma van de landelijke rubrieken die verreden worden tijdens CSI Ommen is onderaan op deze pagina te vinden.

Inschrijven voor de 1.10m, 1.20m, 4-jarige (1.05m) en 5-jarige (1.15m) paarden kan door een e-mail te sturen naar csiommen@eventanations.com , onderstaande gegevens dienen vermeld te worden in de email. Je ontvangt per email een bevestiging voor de inschrijving. Vanwege beperkte startplekken kan het zijn dat ruiters op de wachtlijst geplaatst worden. Inschrijven kan vanaf dinsdag 30 mei 20:00 uur.

gegevens deelnemer
naam
mobiel nummer
email adres

 gegevens paard
naam
naam vader
moedersvader
eigenaar
combinatienummer

Vraagprogramma dinsdag 4 juli 2023