Sponsoren (1)

Zonder de steun van sponsoren kan CSI Ommen niet georganiseerd worden. De bedrijven die de paardensport en CSI Ommen een warm hart toedragen staan hieronder.

Klik hier om ook sponsor te worden

 

Grolsch
Genieten van Grolsch Premium Pilsner betekent genieten van stevig goudblond bier met een volle smaak. Gebrouwen volgens een meer dan 300 jaar oude traditie. Nog altijd gebruiken we de klassieke methode van lage gisting, met zorg geselecteerde grondstoffen en een natuurlijke rijping. Je proeft het vakmanschap in elk glas. Proost!

www.grolsch.nl

Kuipers Logistics
Kuipers Logistics. Een no-nonsense transportbedrijf uit Oldenzaal. Wij staan bekend om onze betrouwbare en flexibele internationale logistieke oplossingen. Wegtransport, Zeevracht, Luchtvracht en Intermodaal transport zijn enkele logistieke specialismen die wij aanbieden.

www.kuiperslogistics.nl

BEMER
Uw paard is een bron van plezier en inspiratie. U zult er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het zich goed voelt – enkel zo vindt u ook gemoedsrust. U bent verantwoordelijk voor de zorg en dagelijkse gezondheid van uw paard. De nieuwe BEMER Veterinary Line helpt u bij dit proces, met toestellen die precies afgestemd zijn op de vereisten van de paardensport.

nederland.bemergroup.com/nl

boehringer-ingelheim-logo Boehringer Ingelheim
Boehringer Ingelheim is een internationaal, innovatief farmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en het op de markt brengen van nieuwe geneesmiddelen die bijdragen aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn van mens en dier.

www.boehringer-ingelheim.nl

Van Triest Veevoeders
Van Triest Veevoeders is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1959 is uitgegroeid tot een professionele onderneming gespecialiseerd in de aan- en verkoop van hoogwaardige vochtrijke krachtvoeders en ruwvoer. Korte lijnen, kwaliteit leveren en doen wat is beloofd. Zo zijn wij begonnen en zo werken we nog steeds.

www.vantriest.eu

PlasmaMade
Na jaren van ontwikkeling is PlasmaMade in 2013 op de markt gekomen met een revolutionair filter systeem, speciaal gemaakt voor de afzuigkappen in de keukenbranche. Ons PlasmaMade Air filter is direct op iedere afzuigkap te plaatsen waarbij een afvoer buis naar buiten niet meer nodig is. De voordelen hiervan zijn een directe besparing van de stook of airco kosten doordat de lucht niet naar buiten wordt afgevoerd maar in de woning blijft; dit noemen we recirculatie. Een bijkomend voordeel is dat de afzuigkap kan worden meegenomen in de EPC berekening van uw woning waardoor uw energie label eindelijk klopt.

www.plasmamade.nl

BPV Belastingadviseurs
BPV Belastingadviseurs is een onafhankelijk belastingadvieskantoor. De werkzaamheden van BPV bestrijken het gehele fiscale terrein, uiteenlopend van de verzorging van diverse belastingaangiften tot gecompliceerde fiscale advisering en begeleiding. Hierbij speelt uiteraard het behartigen van de belangen van de cliënt bij de belastingdienst een belangrijke rol.

www.bpv-tax.com 

abn-amro-logo ABN AMRO
De maatschappij in zijn geheel inspireert ons in alles wat we doen: onze klanten, werknemers, aandeelhouders, De maatschappij en de omgeving staan voor ons voorop. Wij vinden het ook belangrijk een positief verschil te maken met steun voor culturele, sociale initiatieven en sportieve evenementen.www.abnamro.nl
schuttert-logo Handelshuis Schuttert
Handelshuis Schuttert is een zelfstandig handelshuis met een grote afzet in binnen- en buitenland. Niet alleen het transport van de varkens, maar ook een deel van de productieketen hebben wij in eigen hand. Een belangrijk voordeel voor onze opdrachtgevers, die zo verzekerd zijn van nog meer deskundigheid en betrokkenheid. Op vier boerderijen van Schuttert worden diverse fokprogramma’s uitgevoerd. Ook is er een akkerbouwbedrijf.

www.schuttert.nl

Provincie Overijssel
Overijssel is een prachtige provincie om te wonen, te werken en te recreëren. Met elkaar maken we Overijssel iedere dag leefbaarder, mooier, veiliger en beter bereikbaar. De provincie werkt samen met gemeenten, waterschappen, het Rijk, ondernemers en maatschappelijke instanties. De provincie werkt en is er voor u. Samen bepalen wij de toekomst van onze provincie.

www.overijssel.nl

fieten-logo Fieten Olie
Fieten Olie levert brandstoffen en smeermiddelen aan agrariërs, loonbedrijven, transportbedrijven, tankstations, aannemers, industrie en particulieren. Fieten Olie is actief in de regio Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel, Gelderland, Utrecht en Flevoland.

www.fieten.info

Roelofsen Horse Trucks
Roelofsen Horsetrucks in Raalte ontwikkelt tailormade horse trucks. Trucks voor alle takken van sport, speciaal voor u op maat gebouwd. Tot hun klantenkring behoren springruiters, dressuurruiters, handelsstallen, stoeterijen, maar ook recreatieruiters en ruiters die disciplines beoefenen als mennen, western riding en eventing. Tevens is Roelofsen trotse hoofdsponsor van wereldkampioen Jeroen Dubbeldam.

www.roelofsen.eu

Geissler Installatietechniek
Geissler Installatietechniek ontwerpt en installeert technische installaties t.b.v. utiliteitsbouw. Ook is Geissler Installatietechniek specialist in ontwerp en inrichting van diverse technieken van milieu en energie techniek.

www.geissler.nl

lodewijk-logo Lodewijk Assurantien
Voor meer informatie kunt u ons bellen, faxen of e-mailen: Tel: 038-3761701, Fax: 038-3765929 , E-mail:info@lodewijkassurantien.nl. Adres: Clematisstraat 55, 8091 VJ Wezep.

www.lodewijkassurantien.nl