Standhouders

De elfde editie van CSI  Ommen, dit jaar met de 3* status – vindt plaats van 7 t/m 12 juli 2020 op De Driehoekhoeve in Ommen. Topruiters uit de hele wereld verschijnen tijdens dit evenement aan de start. Op zondag wordt de Grote Prijs van het Vechtdal verreden.

Standhoudersdorp
Het wedstrijdterrein rondom De Driehoekhoeve wordt omgetoverd tot een ruim opgezet strodorp met gezellige winkeltjes;eettentjes, bar en  loungeplek. Dit jaar met live music.  CSI Ommen  mocht vorig jaar maar liefst 20.000 bezoekers begroeten. Een stand bestaat uit een Pagodetent met een houten vloer (500x500cm) en stroomaansluiting. De kosten bedragen € 850,- excl. BTW.  Pagode met houten vloer ( 400 x 400 cm) met stroomaansluiting € 700,= excl. BTW

Springpiste
Met een reclamebord in de springpiste (100x480cm) bent u in beeld voor zowel de bezoekers als de kijkers thuis via Clip My Horse en RTV Oost. De kosten voor een reclamebord bedragen € 1500,- excl. BTW.  Deze wordt aangeleverd door Koggel Reclame.

Videoscherm

Uw reclame op het videoscherm in de piste kan ook.  Uw filmpje kunt u inleveren op een USB stick .  De kosten voor deze vorm van reclame is               € 2000,=   excl. Btw .

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Marian Schuttert, T. 06 51 31 85 73.

Download hier deze pagina als PDF.

 

 

Ruitersport van Leusen Pluimers hindernissen
Boertjes makelaardij Fieten Olie
de Rijke, ruitersport Smoothie Batidos
Molly Manuel Nijwa
Scholtens antiek Ruitersport K & A
Groenoord Roelofsen carosserie  Raalte
Palau meubelen Frijlink Milieu
Ridershouse Koggel Events Balkbrug
Horsefriends
Prinsjesdag Veiling van Beesten aanhangwagens.
Gerrit Netjes, manegebodems Hotel Restaurant de Zon
Havens voeders Klooster poffertjes
Teun van Riel, ruitersport Jeanie’s zuivel, ijs
CWD Sellier