Main Sponsors

CSI Ommen can not be organized without the support of sponsors. The companies that love the equestrian sport and CSI Ommen are below.

 

elanco-logo Elanco Animal Health
Elanco Animal Health is de succesvolle veterinaire divisie van EliLilly en behoort, sinds de overname van Janssen Animal Health in 2011 , tot de top 5 van de veterinaire farmacie. Lilly bestaat al ruim 130 jaar en ontwikkelt en vermarkt producten ten dienste van de gezondheid en het welzijn van mens en dier.
www.elanco.com
Heisterkamp Dranken, Ootmarsum
Toon Heisterkamp was in 1919 de grondlegger van het inmiddels 3 generaties tellende familiebedrijf Heisterkamp Dranken. Vanuit het Twentse Ootmarsum haalde hij vaten bier bij de Enschedese brouwerij de Klok (de latere Grolsche Bierbrouwerijen). Hij tapte het bier af in flessen en leverde ze aan de horeca in de omgeving. Al gauw nam Toon vanuit Enschede ook bestellingen voor winkeliers mee. Zo ontstond er een regelmatige bodedienst; eerst met paard en wagen, later per auto. Heisterkamp Dranken is inmiddels uitgegroeid tot een drankengroothandel met een verzorgingsgebied strekkend vanaf Ootmarsum tot voorbij Hoogeveen.
www.heisterkamp.com
Subli Paardenvoeders
Paardenvoeders is een toonaangevend paardenvoedermerk met veel verkooppunten en leveringsmogelijkheden in heel Nederland.Subli ontwikkelt vernieuwende producten die de conditie en prestaties van uw paar bevorderen. Uw paard of pony verdient alleen het allerbeste! Logisch dus, dat u hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het voeder voor uw edele viervoeter. Subli®Paardenvoeders begrijpt dat en levert een breed assortiment voeders op maat voor elk type paard. Subli®bewijst dat de beste kwaliteit paardenvoeders niet duur hoeft te zijn.
www.subli.nl
Grolsch
Genieten van Grolsch Premium Pilsner betekent genieten van stevig goudblond bier met een volle smaak. Gebrouwen volgens een meer dan 300 jaar oude traditie. Nog altijd gebruiken we de klassieke methode van lage gisting, met zorg geselecteerde grondstoffen en een natuurlijke rijping. Je proeft het vakmanschap in elk glas. Proost!
www.grolsch.nl
boehringer-ingelheim-logo Boehringer Ingelheim
Boehringer Ingelheim is een internationaal, innovatief farmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en het op de markt brengen van nieuwe geneesmiddelen die bijdragen aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn van mens en dier.
www.boehringer-ingelheim.nl
nijwa-groep-logo Nijwa Groep
Nijwa Groep is een erkende Volvo Trucksdealer met vestigingen in Noord- en Oost- Nederland. Als Volvo Trucksdealer is zij actief in de markt van zware bedrijfswagens. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte Volvo trucks biedt zij de transportonder- nemers een compleet pakket aan after-sales diensten, zowel voor trekkend als getrokken materieel. Nijwa Groep wil zich daarbij onderscheiden door het aanbieden van ‘one stop shopping’ in combinatie met een excellent service niveau.
www.nijwa.nl 
BPV Belastingadviseurs
BPV Belastingadviseurs is een onafhankelijk belastingadvieskantoor. De werkzaamheden van BPV bestrijken het gehele fiscale terrein, uiteenlopend van de verzorging van diverse belastingaangiften tot gecompliceerde fiscale advisering en begeleiding. Hierbij speelt uiteraard het behartigen van de belangen van de cliënt bij de belastingdienst een belangrijke rol.
www.bpv-tax.com 
agrifirm-logo Agrifirm
Agrifirm is een coörperatie waarin ca. 17.500 Nederlandse ondernemende boeren en tuinders hun inkoopkracht hebben gebundeld. Agrifirm biedt inkoopvoordeel op kwalitatief hoogstaande producten zoals diervoeders, zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen.
www.agrifirm.com
jurriebaas-logo Tuincentrum Jurrie Baas
Tuincentrum Jurrie Baas, Ommen Al jaren een begrip in Ommen en omstreken en is in de regio één van de meest complete tuincentra met een geheel eigen visie. Een schitterend tuincentrum met alles voor uw tuin, maar ook een ruim assortiment woondecoratie, cadeau-artikelen, kamerplanten, snijbloemen enz. te veel om op te noemen.
www.jurriebaas.nl
jan-boomkamp-logo Jan Boomkamp
Jan Boomkamp Groenbedrijven Sinds 1974 een groep van bedrijven, die zich bezig houdt met het verlenen van groendiensten en het leveren van planten en aanverwante artikelen aan zowel particulieren als instituten en bedrijven.
www.boomkamp.com
abn-amro-logo ABN AMRO
De maatschappij in zijn geheel inspireert ons in alles wat we doen: onze klanten, werknemers, aandeelhouders, De maatschappij en de omgeving staan voor ons voorop. Wij vinden het ook belangrijk een positief verschil te maken met steun voor culturele, sociale initiatieven en sportieve evenementen.
www.abnamro.nl
schuttert-logo Handelshuis Schuttert
Handelshuis Schuttert is een zelfstandig handelshuis met een grote afzet in binnen- en buitenland. Niet alleen het transport van de varkens, maar ook een deel van de productieketen hebben wij in eigen hand. Een belangrijk voordeel voor onze opdrachtgevers, die zo verzekerd zijn van nog meer deskundigheid en betrokkenheid. Op vier boerderijen van Schuttert worden diverse fokprogramma’s uitgevoerd. Ook is er een akkerbouwbedrijf.
www.schuttert.nl
Provincie Overijssel
Overijssel is een prachtige provincie om te wonen, te werken en te recreëren. Met elkaar maken we Overijssel iedere dag leefbaarder, mooier, veiliger en beter bereikbaar. De provincie werkt samen met gemeenten, waterschappen, het Rijk, ondernemers en maatschappelijke instanties. De provincie werkt en is er voor u. Samen bepalen wij de toekomst van onze provincie.
www.overijssel.nl
fieten-logo Fieten Olie
Fieten Olie levert brandstoffen en smeermiddelen aan agrariërs, loonbedrijven, transportbedrijven, tankstations, aannemers, industrie en particulieren. Fieten Olie is actief in de regio Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel, Gelderland, Utrecht en Flevoland.
www.fieten.info
Roelofsen Horse Trucks
Roelofsen Horsetrucks in Raalte ontwikkelt tailormade horse trucks. Trucks voor alle takken van sport, speciaal voor u op maat gebouwd. Tot hun klantenkring behoren springruiters, dressuurruiters, handelsstallen, stoeterijen, maar ook recreatieruiters en ruiters die disciplines beoefenen als mennen, western riding en eventing. Tevens is Roelofsen trotse hoofdsponsor van wereldkampioen Jeroen Dubbeldam.
www.roelofsen-raalte.nl
For Farmers
ForFarmers is een internationaal opererende onderneming actief op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij. Met een afzet van circa 8,9 miljoen ton diervoeders op jaarbasis is zij marktleider in Europa. Naast diervoeders voor de rundvee-, varkens-, pluimvee- en paardensector levert ForFarmers handelsproducten voor akker- en weidebouw en biedt klanten aanvullende kennis en advies op het gebied van voeding, dierhouderij en bedrijfsontwikkeling.
www.forfarmers.nl
Bemer Group
BEMER Int. AG werd in 1998 opgericht door Peter Gleim. De Liechtensteinse onderneming uit Triesen handelt in gepatenteerde behandelingen op het gebied van fysische vasculaire therapie. BEMER is op dit vlak niet alleen marktleider en de belangrijkste innovator. Het bedrijf ontwikkelt voortdurend nieuwe behandelmethoden om deze vervolgens op de markt te brengen.
www.bemergroup.com